ویزای آلمان

شرایط اخذ ویزای آلمان

یکی از محبوبترین و بهترین روشهای مهاجرت این روزها مهاجرت به آلمان است .آلمان دارای بزرگترین اقتصاد در اروپا و پنجمین اقتصاد جهان است ، فرصتهای شغلی زیادی برای افراد خارجی با مهارت های تخصصی و حتی مشاغل غیر تخصصی و معمول بطور قابل ملاحظه ای در این کشور وجود دارد. آلمان در مقایسه با کشورهای اروپایی از نظر هزینه های زندگی بسیار ارزان است.

مدارس برتر آلمان

یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های خانواده‌های مهاجر، یافتن مدرسه مناسب برای فرزندشان است. در آلمان مدارس بین‌المللی متعددی وجود دارد که دانش‌آموزان را از سراسر جهان پذیرش می‌کنند. بنابراین، نیازی به نگرانی نیست و تنها با مقداری تحقیق می‌توانید بهترین مدرسه را برای تحصیل فرزندتان بیابید. تحصیل در آلمان علاوه بر اینکه تجربه جدید و بی‌نظیری برای دانش‌آموزان خارجی است، راه را برای تحصیلات دانشگاهی آن‌ها نیز در این کشور هموار می‌کند. در این مقاله به بررسی مدارس برتر آلمان می‌پردازیم و اطلاعات مورد نیاز دانش‌آموزان برای تحصیل در این کشور را بیان می‌کنیم. با ما همراه باشید.

چرا باید در مدارس بین‌المللی ثبت نام کرد؟

مدارس بین‌المللی برای مهاجران و دانش‌آموزان خارجی تاسیس شده‌اند. تحصیل در مدرسه بین‌المللی نه تنها از نظر روش تدریس هیچ تفاوتی با مدارس دولتی ندارد، بلکه مزایایی دارد که ممکن است در مدارس دولتی یافت نشوند. همچنین در مدارس بین‌المللی دانش‌آموزان از لحاظ زبان مشکلی نخواهند داشت. ۴ دلیل زیر به شما اثبات می‌کند که مدارس بین‌المللی آلمان بهترین انتخاب برای فرزندتان خواهد بود:
  • برنامه درسی کاملاً معتبر: مدارس بین‌المللی آلمان از برنامه‌های‌ درسی کاملاً اصولی و معتبر پیروی می‌کنند. تمامی برنامه‌های درسی این مدارس ابتدا توسط مقامات رسمی آلمان از نظر متدهای بین‌المللی تأیید شده و سپس اجرایی می‌شوند. بنابراین با فرستادن فرزند خود به چنین مدارسی می‌توانید اطمینان داشته باشید که او از کیفیت تحصیل بسیار مناسبی برخوردار است.
  • آشنایی با فرهنگ‌ دیگر کشورها: مدرسه بین‌المللی متشکل از دانش‌آموزانی است که از مناطق مختلف جهان به آلمان آمده‌اند و این یک فرصت عالی برای فرزند شما است تا با افرادی از فرهنگ‌ها و زبان‌های متفاوت معاشرت کند.
  • کم بودن نسبت دانش‌آموز به معلم: به طور معمول، مدارس دولتی آلمان دارای کلاس‌های پرجمعیتی هستند. تدریس در کلاس‌های بزرگ و پرجمعیت امری بسیار دشوار بوده و از کیفیت آموزش می‌کاهد. برای حل این مشکل، در مدارس بین‌المللی آلمان هر معلم مسئولیت تعداد کمی از دانش‌آموزان را بر عهده دارد. در نتیجه، معلم می‌تواند به سوالات هر دانش‌آموز کاملاً رسیدگی نماید.
  • فعالیت‌های فوق برنامه: در مدارس بین‌المللی آلمان فعالیت‌های فوق برنامه بسیار مفیدی اجرا می‌شود. این فعالیت‌ها شامل اردوهای تفریحی-علمی، برگذاری کلاس‌های اضافه برای رفع اشکال درسی، کارآموزی مهارت‌ها و مشاغل مختلف و… می‌شوند. در حالی که چنین فعالیت‌هایی در مدارس دولتی کمتر به چشم می‌خورد.

مدارس برتر آلمان کدام‌اند؟

در این بخش فهرستی از مدارس برتر آلمان را آماده کرده‌ایم. تمامی این مدارس بین‌المللی بوده و شما می‌توانید با توجه به عواملی مانند شهر محل زندگی، میزان شهریه و… از میان آن‌ها مناسب‌ترین گزینه را انتخاب نمایید:

۱- مدرسه بین‌المللی مونیخ:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۱۵۴۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۱۹۷۰۰ یورو

۲- مدرسه بین‌المللی براندنبورگ برلین:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۱۵۵۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۱۸۲۰۰ یورو

۳- مدرسه بین المللی فرانکفورت:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۲۱۸۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۲۴۵۰۰ یورو

۴- مدرسه بین‌المللی اشتوتگارت:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۱۵۴۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۱۷۰۰۰ یورو

۵- مدرسه بین‌المللی لایپزیگ:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۴۵۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۱۰۰۰۰ یورو

۶- مدرسه بین‌المللی بُن:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۵۰۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۹۰۰۰ یورو

۷- مدرسه بین‌المللی برمن:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۱۲۲۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۱۶۲۰۰ یورو

۸- مدرسه بین‌المللی هانوفر:

میانگین ​​شهریه سالانه پایه‌های اول تا هشتم: ۱۳۰۰۰ یورو میانگین شهریه سالانه پایه‌های نهم تا دوازدهم: ۱۴۵۰۰ یورو برای ثبت نام در مدرسه مورد نظر کافی است که وبسایت مدرسه‌ را چک کنید و مدارک مورد نیاز مانند شناسنامه، گذرنامه، سوابق پزشکی و… را برای مدیران آن‌ ارسال نمایید.

تحصیل رایگان در آلمان

آلمان یکی از بهترین کشورهای جهان برای تحصیل است. جالب است بدانید که برخی دانشگاه‌های آلمان در میان بهترین دانشگاه‌های جهان قرار دارند؛ اما هزینه تحصیل در آن‌ها رایگان است. علاوه بر این‌ها، کیفیت زندگی و رفاه مردم نیز در سطح بالایی قرار دارد. برای آشنایی با شرایط تحصیل در آلمان، در ادامه مطلب با ما همراه باشید. تحصیل رایگان در آلمان

شرایط تحصیل رایگان در آلمان

آلمانی‌ها معتقدند که آموزش و پرورش نباید به عنوان یک تجارت تلقی شود و دسترسی آزاد به آموزش عالی رشد اقتصادی و رفاه بیشتر جامعه را تضمین می‌کند. بنابراین، همه افراد می‌توانند از تحصیل رایگان در آلمان بهره‌مند شوند. این قانون برای تمامی دانشگاه‌های دولتی این کشور صدق می‌کند. در حقیقت، کشور آلمان از هر ملیتی دانشجو می‌پذیرد؛ خواه اروپایی باشد یا غیراروپایی. تنها تفاوت افراد غیراروپایی با اروپایی‌ها این است که برای تحصیل در آلمان نیازمند مجوز اقامت هستند.

لیست دانشگاه‌های دولتی کشور آلمان

همانطور که گفتیم، تمامی دانشگاه‌های دولتی کشور آلمان رایگان هستند. این جمله به این معنا است که ۳۰۰ دانشگاه دولتی برای انتخاب وجود دارد! با این حال، برخی از مشهورترین و بزرگ‌ترین دانشگاه‌های آلمان را معرفی می‌کنیم:
  • دانشگاه کلن (University of Cologne)
  • دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ (LMU)
  • دانشگاه گوته فرانکفورت (Goethe University Frankfurt)
  • دانشگاه فنی آخن (RWTH Aachen University)
  • دانشگاه مونستر (University of Münster)
  • دانشگاه رور بوخوم (Ruhr University Bochum)
  • دانشگاه دویسبورگ اسن (University of Duisburg-Essen)
  • دانشگاه هامبورگ (Universität Hamburg)
  • دانشگاه فنی مونیخ (Technical University of Munich)
  • دانشگاه وورتسبورگ (University of Würzburg)

هزینه‌های زندگی در حین تحصیل در آلمان

اگرچه دانشگاه‌های دولتی آلمان از محصلان شهریه دریافت نمی‌کنند، اما دانشجو باید هر ترم هزینه‌ای حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو به عنوان «هزینه خدمات» بپردازد. بخشی از هزینه خدمات صرف رفت‌و‌آمد دانشجو با وسیله‌های نقلیه عمومی می‌شود. در مجموع، زندگی و تحصیل در آلمان نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی ارزان‌تر است. فهرستی از هزینه‌های تقریبی زندگی یک دانشجو را بررسی می‌کنیم:
  • اجاره مسکن و هزینه آب و برق: ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو
  • غذا و نوشیدنی: ۲۰۰ تا ۲۵۰ یورو
  • بیمه درمانی: ۱۰۰ یورو
  • تلفن و اینترنت: ۳۰ یورو
  • سرگرمی و اوقات فراغت: ۵۰ تا ۱۰۰ یورو
به طور میانگین، با هزینه ماهانه ۸۵۰ یورو می‌توان در آلمان به تحصیل و زندگی پرداخت. البته هزینه زندگی در شهرهای بزرگ‌تر مانند مونیخ، فرانکفورت و هامبورگ بیشتر خواهد بود. دانشگاه های رایگان آمریکا

اقامت دائم در آلمان پس از اتمام تحصیل

فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های آلمان می‌توانند پس از اتمام تحصیل در آلمان ساکن شوند؛ به شرطی که در این کشور شاغل شوند. این قانون برای همه دانشجویان از هر کشوری صدق می‌کند. اگر شهروند کشوری خارج از اتحادیه اروپا هستید، می‌توانید بعد از فارغ‌التحصیلی درخواست اقامت ۱۸ ماهه خود را به دولت آلمان تحویل دهید. پس از درخواست اقامت ۱۸ ماهه، ویزایی تحت عنوان «ویزای کارجو» یا «ویزای اشتغال پس از تحصیل» دریافت خواهید کرد. شما در این ۱۸ ماه قادر به انجام هر کاری هستید و محدودیتی برای انتخاب شغل وجود ندارد. در مجموع، کشور آلمان مقصد بسیار مناسبی به منظور ادامه تحصیل است. با تحصیل در آلمان از کیفیت آموزشی و مدرک فارغ‌التحصیلی معتبر بهره‌مند خواهید شد و شانس دریافت اقامت دائم آلمان را نیز به دست خواهید آورد. علاوه بر این‌ها، زندگی در آلمان نسبتاً کم‌هزینه است. بنابراین فرصت تحصیل در آلمان را از دست ندهید.
تمامی دانشگاه‌های دولتی کشور آلمان رایگان هستند. این جمله به این معنا است که ۳۰۰ دانشگاه دولتی برای انتخاب وجود دارد. فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های آلمان می‌توانند پس از اتمام تحصیل در آلمان ساکن شوند؛ به شرطی که در این کشور شاغل شوند.

میزان درآمد و مشاغل پر درآمد در آلمان

سالانه افراد زیادی به کشور آلمان مهاجرت می‌کنند. بسیاری از این مهاجران برای یافتن کار به آلمان می‌روند؛ زیرا میانگین دستمزد پرداختی در این کشور بیشتر از وطن خودشان است. میزان درآمد در آلمان به عوامل متعددی بستگی دارد. با این وجود، هر سال فهرستی از میانگین درآمد ماهانه در آلمان منتشر می‌شود. در این مقاله میانگین درآمد مشاغل مختلف در آلمان را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید. درآمد مشاغل در آلمان

شرایط کار و میانگین درآمد در آلمان

در حالی که بیکاری در دیگر کشورهای اروپا در طی چند سال گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، در سال ۲۰۱۷ نرخ بیکاری در آلمان ۳.۷ درصد اعلام شد. این آمار به این معنا است که آلمان یکی از پایین‌ترین نرخ‌های بیکاری در جهان را دارد. در بررسی‌های بین‌المللی شرایط اقتصادی کشورهای جهان، آلمان در بسیاری از رشته‌ها مقام اول را به خود اختصاص داده است. شاید گمان کنید که این پیشرفت اقتصادی به دلیل ساعات کاری طولانی و کمبود تعطیلات مردم این کشور باشد؛ در حالی که ابداً اینطور نیست. ساعات و روزهای کاری اغلب مشاغل تمام‌وقت در کشور آلمان، به صورت پنج روز در هفته و حدود ۷-۸ ساعت در روز است. این یعنی افراد به طور میانگین ۴۰ ساعت در هفته کار می‌کنند؛ که این میزان اصلاً غیرقابل تحمل و زیاد نیست. کشور آلمان با میانگین سالانه ۱۶۵۱ ساعت کار برای مشاغل تمام‌وقت، در رتبه سوم کمترین ساعات کاری موجود در اروپا قرار دارد. رتبه‌ اول و دوم در اختیار کشور‌های فرانسه و دانمارک است. علاوه بر این‌ها، کشور آلمان تعطیلات کاری مناسبی نیز به افراد شاغل ارائه می‌دهد. در سال ۲۰۱۴،  افراد شاغل در آلمان ۴۱ روز تعطیلات داشتند؛ در حالی که میانگین اتحادیه اروپا ۳۵.۷ روز بود. با همه این تفاسیر، در سال ۲۰۱۸ متوسط ​​حقوق ناخالص سالانه (بدون پرداخت مالیات، بیمه و…) افراد در آلمان ۴۶۵۶۰ یورو در سال یا ۳۸۸۰ یورو در ماه بوده است. لازم به ذکر است که دستمزد افراد می‌تواند با این رقم متفاوت باشد؛ زیرا درآمد هر فرد شاغل تحت‌تأثیر عواملی همچون سن، ماهیت شغل، تجربه، ساعات کار و موقعیت جغرافیایی قرار دارد. همچنین جالب توجه است که در کشور آلمان هر سال ۱.۵ درصد به حقوق افراد افزوده می‌شود.

مشاغل پر درآمد در آلمان

در سال ۲۰۱۹، فهرستی از پر درآمدترین مشاغل کشور آلمان معرفی شد. توجه داشته باشید که میانگین حقوق سالیانه ذکر شده برای مشاغل زیر ناخالص است:
  1. مشاغل پزشکی: ۷۷۳۵۹ یورو در سال
  2. مشاغل بانکی و اقتصادی: ۶۴۱۵۲ یورو در سال
  3. مشاغل مشاوره‌ای: ۶۳۷۱۷ یورو در سال
  4. مشاغل مهندسی: ۶۲۸۰۲ یورو در سال
  5. مشاغل مرتبط با IT: ۶۲۲۷۸ یورو در سال
  6. مشاغل حقوقی و وکالت: ۶۱۶۹۰ یورو در سال
  7. مشاغل بازاریابی: ۶۰۴۶۸ یورو در سال
  8. مشاغل فروش: ۵۸۰۲۰ یورو در سال
  9. مشاغل فنی: ۵۳۲۹۲ یورو در سال
  10. خرید، حمل‌و‌نقل و تدارکات: ۴۷۹۰۷ یورو در سال
در انتها باید گفت که اگر قصد دارید که برای یافتن کار به آلمان مهاجرت کنید، لازم است که پیش از مهاجرت زبان آلمانی را یاد بگیرید. اگرچه آلمان کشوری مهاجرپذیر و توسعه‌یافته است، اما توانایی صحبت کردن به زبان آلمانی یکی از شروط مورد نیاز برای یافتن شغلی پردرآمد در آلمان محسوب می‌شود.

هزینه زندگی در آلمان

آلمان کشوری پیشرفته و زیبا است و افراد زیادی از سرتاسر دنیا به دنبال فرصتی برای زندگی و کار در این کشور هستند. با این وجود، هزینه‌های زندگی در آلمان، بسیار متفاوت از سایر نقاط دنیا است و بهتر است که قبل از سفر به این کشور و یا برنامه‌ریزی برای مهاجرت، نسبت به این هزینه‌ها آگاهی کافی را کسب نمایید. از همین رو، در این مقاله قصد داریم که هزینه‌های زندگی در آلمان را بررسی کنیم و راه‌حل‌هایی برای کاهش این هزینه‌ها ارائه دهیم. هزینه های زندگی در آلمان

شهریه دانشگاه در آلمان چگونه است؟

بیشتر دانشگاه‌های آلمان برای آموزش هیچ هزینه‌ای از شما نخواهند گرفت. تنها هزینه‌ای که نیاز است به عنوان یک دانشجوی بین‌المللی در آلمان پرداخت کنید، semester یا حق مشارکت نامیده می‌شود. این هزینه مقدار ثابتی است که صرف خدمات دانشگاهی مانند سفر با اتوبوس، سالن‌های غذاخوری و غیره می‌شود. سه موضوع مهم برای یک دانشجوی بین‌المللی خانه، غذا و حمل و نقل است. در صورتی که در حل این سه چالش موفق باشید، مشکلات دیگر چندان دردسری برای شما ایجاد نخواهند کرد.

بیش‌ترین هزینه زندگی در آلمان مربوط به کدام منطقه می‌شود؟

معمولا زندگی در جنوب آلمان از سایر مناطق پرهزینه‌تر است. به عنوان مثال، اجاره آپارتمانی یک خوابه در اشتوتگارت که در جنوب آلمان واقع شده، به طور متوسط ۸۴۶ یورو برای شما هزینه ماهانه در بر خواهد داشت، این درحالی است که اجاره آپارتمانی مشابه در شهرهای شمالی آلمان مثل برمن، حدود ۵۶۰ یورو هزینه ‌دارد. هزینه برخی از اقلام ضروری در برخی از شهرهای آلمان به شرح زیر است:
مونیخهامبورگفرانکفورت
۱,۰۹۴.۳۰€۸۳۸.۹۴€۸۶۸.۹۱€اجاره
۱.۴۳€۱.۲۷€۱.۲۹€نان سفید (۵۰۰) گرم)
۱۲.۲۵€۱۰€۱۲€غذای رستوران
۰.۸۴€۰.۷۱€۰.۷۷€شیر (۱ لیتر)
۱.۷۱€۱.۷۸€۱.۶۱€تخم‌مرغ (۱۲)
۲.۱۴€۲.۱۵€۱.۹۷€برنج (۱ کیلوگرم سفید)
با توجه به جدول، می‌توان گفت که جنوب آلمان گرانترین و شرق آن ارزان‌ترین منطقه برای زندگی به حساب می‌رود. مرتب سازی مناطق بر اساس هزینه‌های زندگی در مناطق مختلف آلمان به صورت زیر است: جنوب غرب شمال شرق

میانگین اجاره در آلمان

میزان اجاره خانه در آلمان همانطور که می‌دانید، هزینه اجاره آپارتمان در مرکز شهر بیشتر است. برای کاهش هزینه می‌توانید با فردی در پرداخت اجاره شریک شوید. جدول زیر میانگین هزینه اجاره ماهانه در برخی از شهرهای آلمان را نشان می‌دهد:
شهرمیانگین اجاره ماهانهشهرمیانگین اجاره ماهانه
Augsburg۶۱۳.۵۷€Frankfurt۸۶۸.۹۱€
Dortmund۴۶۰.۰۰€Munich۱,۰۹۴.۳۰€
Essen۴۵۱.۸۳€Stuttgart۸۴۶.۴۳€

هزینه غذا در آلمان چقدر است؟

یک وعده غذایی برای دو نفر در یک رستوران معمولی در آلمان به طور متوسط ۴۵ یورو هزینه دارد. در یک رستوران کوچک‌تر قیمت یک وعده غذایی بین ۸ تا ۱۴ یورو، قهوه ۲.۶۴ یورو و یک سودا ۲.۱۷ یورو است. دانشگاه‌ها معمولا کافه‌های مخصوص خود را دارند که غذاهای خوب را با قیمت پایین‌تری عرضه می‌کنند. هزینه غذای دانشجویی معمولا کمتر از ۵ یورو است.

هزینه‌های حمل و نقل در آلمان

ارزان‌ترین راه رسیدن به مقصد در شهرهای پرجمعیت استفاده از دوچرخه و حمل‌و‌نقل عمومی است. در حال حاضر بهای بلیط یک طرفه حمل‌و‌نقل عمومی ۲ یورو است. هزینه تاکسی به طور میانگین در هر کیلومتر ۳.۵۰ یورو است. قیمت بنزین نیز از ۱.۲۵ یورو تا ۱.۴۹ یورو متغیر است.

میانگین هزینه های مصرف انرژی

علاوه بر اجاره مسکن، شما باید هزینه‌های ماهانه‌ای نیز برای گرمایش، برق، آب و زباله بپردازید. قیمت برق در آلمان بسیار زیاد است به طوری که شما باید ۲۹.۴۲ سنت برای هرکیلووات بپردازید. به طور متوسط کل هزینه ماهانه مصرف انرژی برای یک آپارتمان ۸۵ متری، ۲۱۵.۲۱ یورو است.

هزینه بیمه سلامت در آلمان

بیمه سلامت در آلمان اجباری است و شما باید از اولین روزی که وارد این کشور می‌شوید یک برنامه بیمه درمانی برای خود تهیه کنید. به طور کلی دو نوع بیمه سلامت در آلمان وجود دارد: ۱- بیمه سلامت عمومی (۷۰ تا ۸۰ یورو) ۲- بیمه سلامت خصوصی (نرخ ثابتی ندارد) این به شما بستگی دارد که چقدر حاضرید برای بیمه پول پرداخت کنید.

سایر هزینه‌هایی که باید مدنظر قرار دهید

به غیر از نیازهای اولیه، هزینه‌های دیگری مثل هزینه های خرید لباس و کفش نیز وجود دارد که باید برای زندگی در آلمان آن‌ها را در نظر بگیرید. کیفیت لباس‌های موجود در آلمان بسیار عالی است، اما هزینه آن‌ها کمی بالاست. برای خرید یک شلوار جین حدود ۵۰ تا ۱۰۰ یورو، یک جفت کفش معمولی بین ۶۰ تا ۱۲۰ یورو و یک جفت کفش با برند تجاری باید حدود۷۰ تا ۱۵۰ یورو بپردازید.

چگونگی دریافت بلوکارت آلمان

برای دریافت بلوکارت یا اجازه موقت کار در آلمان نکات زیادی وجود دارد که توجه و رعایت تمامی آن­ها کمک زیادی به پیشبرد کار خواهد کرد. حضور شما در این کشور یا عدم حضور شما، نوع ویزایی که با آن وارد آلمان شده­‌اید و داشتن یا نداشتن بلوکارت از سایر کشورهای عضو اتحادیه‌­ی اروپا و… می­تواند مراحل کار شما را متفاوت کند. در این مقاله به بررسی شرایط و نحوه دریافت بلوکارت آلمان خواهیم پرداخت. اگر شما نیز به دنبال کسب اطلاعاتی در این زمینه هستید، دعوت می‌کنم که در ادامه این مقاله با ما همراه باشید. بلوکارت آلمان

برای درخواست بلوکارت چه باید کرد؟

اگر خارج از آلمان هستید ابتدا باید درخواست ویزای کار خود را ثبت کنید. پس از احراز صلاحیت و ورود به آلمان شما دو هفته فرصت دارید تا نشانی محل سکونتتان را در نزدیک­ترین مرکز ثبتی به منزل خود، ثبت کنید. همچنین با داشتن ویزای کار ۶ ماه فرصت دارید که شغل مناسبی پیدا کنید. سپس می­توانید درخواست بلوکارت خود را به نزدیک­ترین مرکز مهاجرتی ارائه دهید. همینطور اگر قبل از ورود به آلمان، شغل موردنظر خود را پیدا کرده باشید، این امکان برای شما فراهم است تا در هنگامی که در کشور خود هستید، برای گرفتن بلوکارت اقدام کنید. در این حالت می­توانید از کارفرمای خود بخواهید تا در این زمینه به شما کمک کند. به این مسئله توجه داشته باشید که داشتن مدرک دانشگاهی معتبر برای دریافت بلوکارت کاملاً ضروری است و وابسته به رشته­ای که قصد فعالیت در آن را دارید ممکن است لازم باشد مدرک بالاتری را هم ارائه کنید. داشتن حداقل پنج سال سابقه­ی کاری در رابطه با شغلی که برای آن استخدام شده­اید، هم یک الزام است. دریافت بلوکارت

مدارک مورد نیاز برای درخواست بلوکارت

برای درخواست بلوکارت آلمان لازم است که مدارک زیر را به مراکز مهاجرتی این کشور ارائه دهید:
  • تکمیل فرم درخواست بلوکارت آلمان.
  • گذرنامه­ای که تاریخ انقضای آن بیشتر از ۱۵ ماه باشد.
  • ارائه ویزای کار یا هر نوع ویزایی که حضور شما در این کشور را اثبات کند.
  • دو عدد عکس که به تازگی گرفته شده است.
  • قرارداد کار با یک شرکت آلمانی که در آن میزان حقوق ثبت شده (حداقل حقوق ناخالص سالانه تابع قوانین خاصی است) و به امضای طرفین رسیده باشد.
  • اعلامیه کتبی از جانب کارفرما
این­ها بخشی از مدارکی است که برای درخواست بلوکارت باید ارائه شود. علاوه بر این، شما باید شرح کاملی از تحصیلات و سوابق کاری خود را در قالب یک رزومه ارائه کنید. مدارک دانشگاه، اسناد و مدارک مربوط به سوابق کاری و هر نوع مدرکی که مهارت کاری شما را اثبات کند نیز مورد نیاز است. در صورتی که می­خواهید دوره­ی کارآموزی را بگذرانید مدارک مربوط به آن را هم باید ارائه کنید. با این حال ممکن است از شما مدارک مورد نیاز دیگری هم درخواست شود. هزینه انجام این کار ۱۴۰ یورو و هزینه تمدید آن ۱۰۰ یورو خواهد بود. پس از تحویل مدارک، پروسه بررسی و صدور بلوکارت ۹۰ روز طول خواهد کشید. در صورتی که ویزای کار شما در حال اتمام است تا پایان این پروسه نیازی نیست از این کشور خارج شوید. شما اجازه دارید تا پایان کار در آلمان بمانید. این کارت سه ماه بیشتر از مدت زمان قید شده در قرارداد کار و معمولاً تا چهار سال اعتبار دارد. کسانی که قبلاَ از دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بلوکارت را دریافت کرده­اند می­توانند بعد از ۱۸ ماه از زمان صدور آن، برای درخواست مجوز کار در آلمان اقدام کنند.

آشنایی بیشتر با زبان آلمانی

مانند بسیاری از زبان‌ها، زبان آلمانی نیز تحت تأثیر جامعه و عوامل سیاسی_اجتماعی، به شکلی که در حال حاضر است تکامل یافته است. در طی دوره تکامل این زبان، کلمات جدیدی از سایر زبان‌ها به زبان آلمانی ورود کرده‌اند. همچنین در نتیجه گسترش ارتباطات در اثر مهاجرت، تجارت و گسترش تکنولوژی (از سینما تا اینترنت)، کلمات دیگری نیز به این زبان اضافه شده‌اند.

مردم کدام کشورها به زبان آلمانی صحبت می‌کنند؟

آلمانی، زبان رسمی کشورهای آلمان و اتریش می‌باشد و همچنین در کنار زبان ایتالیایی و فرانسوی، یکی از زبان‌های رسمی کشور سوئیس نیز است. آلمانی زبان‌های بسیاری نیز در کشورهای آرژانتین، استرالیا، بلژیک، برزیل، کانادا، شیلی، جمهوری چک، دانمارک، اکوادور، یونان، مجارستان، ایتالیا، قزاقستان، قرقیزستان، لوکزامبورگ، لیختن‌اشتاین، نامبیا، پاراگوئه، لهستان، رومانی، روسیه، اسلواکی، اکراین، آمریکا و اوروگوئه حضور دارند.

چند نفر در جهان به زبان آلمانی صحبت می‌کنند؟

براساس آمار، زبان آلمانی با بیش از ۱۳۲ میلیون متکلم در سراسر دنیا، در رتبه ۱۱ پرمتکلم‌ترین زبان‌های دنیا قرار دارد. نزدیک به ۷۶ میلیون نفر در دنیا، زبان آلمانی را به عنوان زبان نخست صحبت می‌کنند و حدود ۵۶ میلیون نفر نیز زبان آلمانی را به عنوان زبان دوم، سوم و یا چهارم صحبت می‌کنند. اکثر آلمانی زبان‌ها در سه کشور آلمان، اتریش و سوئیس متمرکز شده‌اند. بعد از آلمان، کشور اتریش با ۰۰۰/۷۰۰/۸  نفر جمعیت که همگی به زبان آلمانی صحبت می‌کنند در رتبه دوم، و سوئیس با  ۰۰۰/۴۹۰/۴ نفر که به زبان سوئیسی-آلمانی و ۰۰۰/۲۹۲ نفر که به زبان استاندارد آلمانی صحبت می‌کنند، در رتبه سوم بیشترین آلمانی زبانان قرار دارند. آلمانی، یکی از ۲۴ زبان رسمی اتحادیه اروپا به‌حساب می‌آید. زبان آلمانی در سراسر اروپا با تقریبا ۱۰۰ میلیون متکلم، بعد از زبان روسی، پر_متکلم‌ترین زبان قاره سبز محسوب می‌شود. این زبان در آمریکای شمالی هم حدود ۰۰۰/۴۰۰/۱ متکلم دارد که ۱ میلیون نفر آن‌ها متعلق به آمریکا و ۰۰۰/۴۰۰ نفر متعلق به کانادا هستند.

چرا یادگیری زبان آلمانی؟

آلمانی، ساده‌ترین زبان برای یادگیری نیست، اما جزو سخت‌ترین‌ها هم نیست. زبان آلمانی بسیار جذاب است و مهم نیست که دلیل شما برای یادگیری آن چه چیزی باشد، زیرا این زبان می‌تواند بسیار کاربردی باشد. آلمانی، یکی از رایج‌ترین و پرکاربرد‌ترین زبان‌ها در بیزینس و کسب‌وکار است و می‌تواند در رشد کاری و شغلی برای شما بسیار کاربردی و کمک‌ کننده باشد. نه‌تنها در بحث زبانی، بلکه حتی به‌لحاظ موقعیت‌های اقتصادی، پتانسیل شبکه‌سازی و منافع فرهنگی نیز زبان آلمانی یک انتخاب ارزشمند است. دلایل خوبی برای اینکه چرا یادگیری زبان آلمانی، سرمایه‌گذاری با ارزشی برروی خودتان است، وجود دارد. در ادامه به بررسی چند مورد مهم از این دلایل خواهیم پرداخت.

۱.    یادگیری زبان آلمانی ساده است.

با کنار گذاشتن افسانه غیرممکن بودن یادگیری زبان آلمانی و تمام شوخی‌ها درباره سختی آن، اگر شما با زبان انگلیسی آشنایی داشته باشید، همین حالا هم توانایی قابل توجهی در یادگیری زبان آلمانی دارید. این ادعا به این علت است که زبان انگلیسی و آلمانی، از ریشه ژرمن (Germanic) سرچشمه می‌گیرند. در نتیجه، هزاران لغت نزدیک و مرتبط در آن‌ها وجود دارد که اصطلاحا به آن‌ها «هم‌ریشه» می‌گویند. برای مثال: پدر در انگلیسی father   نوشته می‌شود  و در آلمانیVater ، و یا به آب در انگلیسی water گفته می‌شود و در آلمانی Wasser. همچنین شما برای یادگیری این زبان نیاز به یادگیری حروف الفبای جدیدی ندارید. حروف الفبا در زبان آلمانی غیر از چند مورد حرف اضافی، در سایر حروف، با حروف الفبای لاتین یکسان است.

۲.    آلمانی، زبان مخترعان و نوآوران است.

گفته شده است که آلمان کشور متفکران و شاعران است. بیش از ۱۰۰ جایزه نوبل تاکنون بدون در نظر گرفتن آلمانی زبانان اتریش و سوئیس، به دانشمندان آلمانی در زمینه های مختلف اعطا شده است.

۳.    زبان آلمانی، زبانی مهم در محیط دانشگاهی می‌باشد.

زبان آلمانی، نقش مهمی در فضای آکادمیک دارد. در واقع، این زبان رتبه دوم را در بین رایج‌ترین زبان‌های علمی و آکادمیک دنیا دارد. همچنین آلمانی رتبه سوم بزرگترین بازار کتاب را در جهان دارا می‌باشد. ( بعد از صنعت چاپ و نشر چین و انگلیس).

۴.    آلمانی، درگاه ورود به بالاترین کیفیت تحصیلات تکمیلی

یکی از دلایل قدرت علمی این کشور در جهان، اعتبار بالای دانشگاه‌های آن در سطح بین‌المللی می‌باشد. در سال ۲۰۱۱ این کشور چهارمین مقصد محبوب دانشجویان خارجی بوده است. از امکانات آکادمیک آلمان می‌توان به سیستم آموزشی به‌روز آن و همچنین امکان تحصیل رایگان و یا با هزینه بسیار اندک در این کشور اشاره کرد.

۵.    آلمان، یک نیروگاه اقتصادی عظیم است.

آلمان نه‌تنها برای دانشجویان، بلکه برای افراد تاجر و فعال در کسب‌وکارهای مختلف نیز جذاب است. این کشور بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا و چهارمین قدرت اقتصادی دنیا است. همچنین، آلمان خانه تعداد زیادی از شرکت‌های بین‌المللی است که در خط مقدم تکنولوژی دنیا حضور دارند.

سخن آخر

زبان آلمانی، با داشتن ۳/۵ میلیون لغت با روندی صعودی، بیش از ۸ برابر زبان انگلیسی لغت دارد و از این نظر زبانی بسیار وسیع  و غنی محسوب می‌شود. هدف شما از یادگیری زبان آلمانی هرچه که باشد، انتخاب ارزشمندی است، چرا که این زبان، در هر حوضه ای از ادبیات و علم، تا هنر و ورزش و اقتصاد و کار، حرفی برای گفتن دارد و می‌تواند در زندگی برای شما بسیار سودمند باشد. ‎چرا "پَت وي" را انتخاب می کنید؟ ما فقط درخواست هاي را قبول خواهيم كرد که تمام معیارهای لازم را داشته باشند. ما خیلی اطمینان داریم که ما ویزای آلمان را به شما خواهیم داد، زيرا در صورت نگرفتن ويزا پول شما به شما برگردانده خواهد شد .
  • ‎پس بعد از پر کردن فرم ارزیابی در سمت راست، یکی از مشاوران حرفه ای ما و با تجربه با شما تماس خواهد گرفت.
  • نتایج فرم ارزیابی شما بررسی و ارزشيابي خواهد شد.

بهتر است بخوانید

مطالب بیشتر
با اقامت دبی به کدام کشورها می توان سفر کرد
یکی از دلایلی که اقامت دبی برای ایرانیان بسیار جذاب است پاسپورت اماراتی است. با در دست داشتن این پاسپورت می‌توانید سفر بدون ویزا را به اکثر کشورهای دنیا تجربه...
ادامه مطلب
دبی بهتر است یا عمان؟ مقایسه زندگی و کار در دو مقصد محبوب خلیج فارس
کشورهای امارات و عمان هر دو از محبوب‌ترین مقصدهای خلیج فارس برای مهاجرت و کار هستند. این مقاله به مقایسه دبی و عمان اختصاص دارد. در ادامه با بررسی مزایا...
ادامه مطلب
چطور از فرودگاه دبی به هتل برویم؟ ۵ تا از مناسب‌ترین راه های حمل و نقل
سفر به دبی عجین است با تجربه‌ای لوکس، بی‌نظیر، مدرن و هیجان توأم با آسایش. بایستی ترتیبی داده باشید که از همان لحظه ورود به امارات، مسافرت‌تان در کمال راحتی...
ادامه مطلب
مهاجرت تحصیلی برای تحصیل در کانادا؛ از انتخاب رشته تا ورود به دانشگاه
اگر قصد تحصیل در دانشگاه‌های کشور کانادا را دارید، یک مشاوره مهاجرت تحصیلی درست می‌تواند این مسیر را برای‌تان هموار سازد. درس‌خواندن و کسب دانش در این کشور به‌دلیل سطح...
ادامه مطلب
شغل های آزاد پردرآمد در دبی
دبی، یکی از پرجنب‌وجوش‌ترین و نوآورترین بازارهای کاری در خاورمیانه است. این شهر که به‌عنوان مرکز تجاری و اقتصادی منطقه شناخته می‌شود، فرصت‌های شغلی متنوع و پردرآمدی را برای متخصصان...
ادامه مطلب
بهترین کشورهای عربی برای مهاجرت: راهنمای جامع برای ایرانیان
کشور امارات، بحرین و قطر را می توان جز بهترین کشور های عربی برای مهاجرت دانست. اما باید بدانید که هدف شما برای مهاجرت، در انتخاب بهترین کشور موثر است....
ادامه مطلب
مطالب بیشتر
نیاز به کمک دارید؟ پیام دهید